ifah's FotoPage

By: ifah moidin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Oct-2008 03:01 Email | Share | | Bookmark
cuti2 melayzieeeee

 
 
 
View all 5 photos...


Thursday, 16-Oct-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
CAmeron Highland kami dtg lagikkk

iqbal & baba
Koi Fish
See me yea
View all 6 photos...
Kami datang lagiiii...hehehehe...best place la..cameron i like...hehhehe suka ke tak suka cameron saja yg mama rasa senang nk menapak pergi .Lagip un tempat yg selamat utk mama & Iqbal as baba kt sana..

kali ni pergi suhu 20 C tak la sejuk sngt banding previous pergi tuh ....
Jumaat 10/10 kami pergi 8.30 am ..sampai la sana ptg sbb ada rancangan yg tergendala...menyebab kami lewat sampai ke puncak tanah rata...

kali ni round cameron btol2 sungguh la..Sbb baba pun tk kerje kami berjalan sakan sampai ke sg palas lagi...bawa sedara2 baba la..& mak baba sekali .Kali ni tok wan a.k.a mother in law pun turut serta rombongan kami ...sngt2 la seronok kami ...

Baba sewa kan Apartment biasa2 utk kami berkumpul...tp mama & Iqbal mlm tuh tido kt rumah baba ...hehehee mane buleh nk tido kt lain kan dah pergi nk jumper baba

Insyallah cameron kami dtg lagi next month ...tunggu school break yereeee


Wednesday, 8-Oct-2008 02:17 Email | Share | | Bookmark
BB engagement

 
 
 
View all 6 photos...
Raya ke 3
majlis pertunagan BB & Sabri
semoga di rahmati allah & d panjang kan jodoh berkekalan


dari kami
Chik
Ayah Chik
Iqbal..


Tuesday, 7-Oct-2008 01:48 Email | Share | | Bookmark
Edul Fitri 2008

 
 
 
View all 8 photos...
Theme : pink
Turm Raya : Rumah mama a.k.a Mak tok kt Pasir Mas

Pink pilihan mama hehehehee walaupun dah tahu warna kulit kami tetap pilih kaler PINK
Baba pun setuju mama ON jer la themePINK 4 dis year ahaksss hanpe jgn gelak laaa...kami kulit Negro-Negro ni ada hati nk pakai warna ni ....

day 1

Kami beraya umah mak tok d pasir mas ..hehheehe turn dekat pasir mas amat best meriah sngt2...Dis year semua mama siblings balik so lagi la meriah kami beraya mcm biasa..selepas solat sunat aidil fitri ..mula la kami bermaaf maafan ..part ni mula la mama meroyan..kekekke..babab tetap menten & stand by utk mama..kekee
Ptg raya tu kami anak beranak pun balik la pula Tanah Merah ...umah tok wan a.k.a MIL mama..
balik dah ptg dah nak magrib dah tak de activity nk buat rasanyer ...so mcm balik utk tidoo saja..

Day 2
Raya umah tok wan pergi la visit baba nyer uncle " pok cik" dekat Hospital ..Admit sbb stroke...kesian kt pok cik tahun ni beraya d hospital Tanah Merah...Selepas tu kami pun mula la sessi lawatan kami ke rumah sedara2 Baba sekitar Tanah Merah .Tahun ni tk dpt nk beraya jauh2 sbb ptg tu mama dah nk balik Pasir mas sbb raya ke 3 ada majlis pertunangan adik mama a.k.a BB..pada BB selamat bertunang.....

Day 3
Kenduri rumah mama sbb pertunanga BB vs Sabri
kami tak kemana pun sbb Majlis pertunangan tu berlangsung selepas solat Jumaat ..pagi tuh kena la Stand by masak2 tak de la nak raya -raya sakan la belomoih ....
PTg tuh baru la mama siap2 kan Iqbal & baba sbb rombongan dah dtg ....

Day 4
Open Hse umah mak long..kami pergi tengahari dah dlm koi 12
buat mee utk mak long tp mee tak sedap la...atas sbb tertentu mee abis jugak la.walaupun tk brape nganmmmm..heheheeh mama yg masak dah tahu mama ni masak tip top ..mak long suruh jugak..ahaksss....

Day 5
Start kerje and baba pun dah nk berangkat kr Cameron Highland ..sedih la mama sbb baba dah nk pergi sana so tinggal la iqbal N mama kt sini ...


Saturday, 27-Sep-2008 06:13 Email | Share | | Bookmark
~Selamat Hari Raya Aidilfitri ~

 
 
Selamat hari raya aidilfitri dari ifah , jafni & iqbal ...khas utk semua kawan2 mama, kawan baba & iqbal yg dah wish tru card , sms and email tu ...


Kesempatan yang mulia ni saya memohon ampun terutama utk SUAMI yg tersayang la...yg byk2 sngt memahami ..Kawan mama mane pun angpa berada ..ampun & maaf aku pinta dari kalian semua.takkira la dari kecik kuman mane pun....


Ada kelapangan masa sila -sila la kungjung Co aku kt pasir mas / pasir tumbuh ..yer


salam lebaran untuk sahabat2 semua....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net